♥yourland♥

كاخي كه غارت شد،در عجب ماندم چطور تا كنون پا برجاست

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 47
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 47
بازدید ماه : 188
بازدید کل : 51791
تعداد مطالب : 42
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

Alternative content



زندگی چیست؟؟ایران

مطمئنم تحت تاثیر قرار می گیرید....

به ادامه مطلب مراجعه کنید....


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: چهار شنبه 2 مرداد 1392برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

آموزش ژاپني ها و ايراني ها

ژاپني‌ها همان کلاس اول دبستان، اتمام حجت مي‌کنند با بچه هايشان، مي‌ترسانند، درس اول هم جغرافيا است؛ نقشه ژاپن را مي‌گذارند جلوي بچه‌ها و مي‌گويند: ببينيد اين ژاپن کوچولوي ماست، ببينيد! ژاپن ما نفت ندارد، گاز ندارد، معدن ندارد، زمينش محدود است و جمعيتش زياد و... ليست «نداشته ها» را به بچه‌ها گوشزد مي‌کنند، خيلي خودماني بچه‌هايشان را مي‌ترسانند...

در ژاپن نظام آموزشي فهرست مشاغل مورد نياز جامعه را از همان اول کار، به «بچه ها» گوشزد مي‌کند، حتي حجم موضوعات درسي کتاب‌هاي درسي در ژاپن، يک سوم اروپا است، چون ژاپني‌ها معتقدند «عمق» بهتر از «وسعت» است!

حالا اين را مقايسه کنيد با کتاب‌هاي درسي و حتي رسانه‌هاي ما-از هر جناح و طيف، مخالف و موافق- که از همان اول مدام در گوش بچه‌ها مي‌خوانند: «اي ايران،‌اي مرز پرگهر،سنگ کوهت در و گوهر است» و... در دبستان هم، اولين درس ما تاريخ است، نه براي عبرت، بلکه شرح «افتخارات گذشته»، اگر گربه جغرافيايي را هم بگذارند جلوي بچه‌ها، باغرور مي‌گويند:« بچه‌ها ببينيد! ايران همه چيز دارد! ايران نفت دارد، گاز دارد، جنگل دارد، دريا دارد و...» نتيجه‌اش مي‌شود احساس «داشتن» و «غناي کامل» وايجاد تلفيقي از تنبلي اجتماعي و حتي طلبکاري که به اشتباه به آن مي‌گوييم غرور ملي.

با اين وصف، کودکان و جوانان و مديران و نسل جديد ما بايد براي چه «چيزي» تلاش کنند؟ اين مي‌شود که بچه‌هاي ما فکر و ذکرشان، مي‌شود دکترشدن، مهندس شدن و خلبان شدن، يعني شغل‌هاي رويايي و به شدت مادي – که نفع و رفاه «شخص» در آن حرف اول و آخر را مي‌زند نه نياز کشور

 

حقيقت اينه كه ما هيچي نداريم

هموطن ما خودمون بايد به فكر هم باشيم

نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: سه شنبه 15 فروردين 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

نوروز مبارك

yourland.lxb.ir

سالي به مهرباني ميترا

به نيكي زرتشت

به اقتدار كوروش و استمرار خورشيد داشته باشيد.......

سال نو را به همه ي هموطنانم در هر كجاي اين كره ي خاكي تبريك مي گويم

دنيا را برايتان شاد شاد و شادي را برايتان دنيا دنيا ارزومندم

مديريت وبلاگ yourland

نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: شنبه 27 اسفند 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

چگونگی ورود عربهای وحشی به ایران و مسلمان کردن ایرانیان

****.این نوشتار به دین اسلام توهین نکرده و تنها قصد دارد چگونگی ورود اعراب و اسلام را طبق نوشته های تاریخ نویسان (حتی خود تاریخ نویسان عرب)توضیح دهد. مهم نیست که الان چه دینی داریم ،فقط لطفا این مطلب را با دقت بخوانید تا نحوه ورود اعراب و اسلام رو به ایران متوجه شوید این مهم است!حتما گفته های ابن خلدون درباره عرب ها رو بخونید تا متوجه بشید که چی می گم!
در هر جایی که درباره سپاه اسلام حرف زده می شود شما آن را با سپاه خداوند اشتباه نگیرید چرا که اعراب فقط اسلام آورده بودند نه ایمان(آیه از قرآن)


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

روزی که امیرکبیر گریه کرد

ر سال 1264 قمری، نخستین برنامه‌ی دولت ایران برای واکسن زدن به فرمان امیرکبیر آغاز شد. در آن برنامه، کودکان و نوجوانان ایرانی را آبله‌کوبی می‌کردند. اما چند روز پس از آغاز آبله‌کوبی به امیر کبیر خبر دادند که مردم از روی ناآگاهی نمی‌خواهند واکسن بزنند. به ‌ویژه که چند تن از فالگیرها و دعانویس ‌ها در شهر شایعه کرده بودند که واکسن زدن باعث راه ‌یافتن جن به خون انسان می‌شود!


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

کوروش نخواب که ملت در خواب است

داستاني كه احساسم را برانگيخت:

پيشنهاد مي كنم حتماَ بخونيد:

روزی کوروش در حال نیایش با خدا گفت: خدایا به عنوان کسی که عمری پر بار داشته و جز خدمت به بشر هیچ نکرده، از تو خواهشی دارم. آیا می توانم آن را بیان کنم؟؟؟
خداوند گفت: بگو ای بزرگوار بنده ی من...
-
از تو می خواهم یک روز، فقط یک روز به من فرصت دهی تا ایران امروز را بررسی کنم؛ سوگند می خورم که پس از آن هرگز تمنایی از تو نداشته باشم.
-
چرا چنین چیزی را می خواهی؟ به جز این هر چه را بخواهی برآورده می کنم؛ اما این را نخواه.


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

شاپور اول

شاپور اول

اردشیر اول بسال 240میلادی درگذشت و فرزندش شاپور اول بر جای وی قرار گرفت . شاپور در آغاز سلطنت با شورش حران و ارمنستان روبرو گردید. آشوب ارمنستان را به زودی و در نهایت سهولت فرونشاند. ولی حران بسختی در برابر شاه جدید پایداری کرد، بطوریکه شاپور از فتح آن ناحیه نا امید گردید. اما در این میان بروز پیشامدی موجب تسلط وی بر حران شد. و اما شرح قضیه : دختر پادشاه حران که شدیداً به شاپور علاقه مند و دلبسته شده بود ، پیام فرستاد که چنانچه وی را به همسری خود درآورد ، حاضر است دروازه ی شهر را بروی سپاهیان ایران بگشاید. شاپور این شرط را پذیرفت. دختر به پدر خویش خیانت ورزید و شهر را به پادشاه ایران تسلیم کرد. ولی شاپور نه تنها ویرا به ازدواج خود در نیاورد ، بلکه دستور داد او را به هلاکت رسانند. شاپور پس از فتح حران ، شهرهای کرمان ، خوزستان ، عمان ، مکران ، باختر ، خراسان و توران را تصرف کرد. سپس به هند لشکر کشید و تا پنجاب پیش رفت. آن گاه متوجه رومیان شد و دوباره با ایشان مقابله و نبرد کرد.


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: شنبه 20 اسفند 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

خاطره پروفسور حسابی از ملاقات با انیشتن
راز پیشرفت غربی ها

پروفسور حسابی چند نظریه مهم در علم فیزیک داشتند که مهم ترین و آخرین آن ها نظریه بی نهایت بودن ذرات بود , در این ارتباط با چندین دانشمند اروپایی مکاتبه و ملاقات می کنند و همه آنها توصیه می کنند که بهتر است که بطور مستقیم با دفتر پروفسوراینشتن تماس بگیرد بنابراین ایشان نامه ای همراه با محاسبات مربوطه را برای دفتر ایشان در دانشگاه پرینستون می فرستند بعد از مدتی ایشان به این دانشگاه دعوت میشوند و وقت ملاقاتی با دستیار اینشتن برایشان مشخص میشود پس از ملاقات با پروفسور شتراووس به ایشان گفته می شود که برای شما وقت ملاقاتی با پروفسور اینشتن تعیین می شود که نظریه خود را بصورت حضوری با ایشان مطرح کنید. پروفسور حسابی این ملاقات را چنین توصیف می کنند:



ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: شنبه 20 اسفند 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

روز عشق

اسفندگان ، روز مهر ايراني

سپندارمذگان جشني است كه ايرانيان هزاران سال آن را براي بزرگداشت گاهواره‌اي كه درآن مي زيند و نيز مهري كه به همسران و دلدادگان خويش دارند در واپسين ماه سال و به فراخور پيشواز سال نو برپا داشته‌اند. اين جشن را امروزه با نام اسفندگان"روز مهر ايراني"يعني  بيست و نهم بهمن ماه مي‌شناسيم .


ادامه مطلب

نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: سه شنبه 25 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

زندگي و آثار امير كبير

محمد تقــی فراهانی (1222 ـ 1268ق/ 1807ـ1852م)، سیاستمدار و صدراعظم عهد ناصرالدین‌شاه قاجار، در هزاوه در اطراف فراهان دیده به جهان گشود. برخی به وی نسبت سیادت داده و خاستگاه خانواده‌اش را کرمانشاه دانسته‌اند. پدرش کربلایی محمدقربان که از خانواده‌ای پیشه‌ور در هزاوه بود، نخست به عنوان آشپز به خدمت میرزا عیسی قائم مقام (درگذشتۀ 1226ق) درآمد و سپس در دستگاه فرزند او، میرزا ابوالقاسم ناظر آشپزخانه شد. اقبال آشتیانی معتقد است که کربلایی محمد قربان در اواخر عمر قاپوچی قائم مقام شد. وی تا هنگام قتل قائم مقام (1251ق / 1835م) نیز زنده بود. درباره تاریخ دقیق ولادت امیر اختلاف است؛ ولی سال 1222ق به نظر درست‌تر می‌رسد.

...


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

شهر سوخته اما پيشرفته

آنکه فرهنگ و تاریخ گذشته و  گذشـته گان و خود را  می شـناسد
خود را شناخته  است
 شهر سوخته در ۵۶ کیلومتری زابل در استان سیستان و بلوچستان و در حاشیه جاده زابل - زاهدان واقع شده است .
گفته می‌شود این شهر در ۳۲۰۰ سال پیش از میلاد پایه گذاری شده است .

 

 


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:شهر,سوخته,تاس,شهر سوخته, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

ميراث فرهنگي در هفته‌اي که گذشت: از ريختن سقف بازارچه عودلاجان تا تخريب بافت تاريخي گرگان

ميراث‌فرهنگي کشور در هفته گذشته چالش‌هاي جدي را در گوشه گوشه ايران پشت سرگذاشت. سقف بازارچه تاريخي عودلاجان در تهران فروريخت. بقعه سيد محمد بازار شوشتر در آستانه ريزش قرار گرفت. بافت تاريخي گرگان با تصويب طرح بازسازي بافت فرسوده مورد تهديد واقع شد و تنها ساختمان تاريخي اداره "طرق" ايران در آستانه فروش و تخريب است.


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

شرحي از آرامگاه كاوه آهنگر پهلوان بزرگ ايراني

امروز در دهی از توابع شهرستان فریدن در استان اصفهان که با نام «مشهد آهنگران» یا «مشهد کاوه» خوانده می شود، آرامگاهی وجود دارد که به «آرامگاه کاوه آهنگر» شهرت دارد.

شرحی از آرامگاه کاوه آهنگر پهلوان بزرگ ایرانی

رزم آرا نیز در کتاب جغرافیای نظامی ایران اشاره می کند : گروهی از مردمان منطقه ی فریدن که در روستاهای مشهد کاوه، جمالو ، اورگان و بردشاه زندگی می کنند، خود را فرزندان کاوه آهنگر می دانند. آرامگاهی هم در روستای مشهد کاوه در جنوب داران (فریدن) برپاست که مردم محل آن را آرامگاه کاوه آهنگر می دانند.


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

بهداشت ايرانيان

ايرانيان باستان هيچ گاه آب دهان برزمين يا در آب نمي‌انداختند
ايرانيان باستان آخشيج را آلوده نميكردند
ايرانيان باستان از ليواني كه لب ديگري با آن تماس پيدا كرده بود، نمي‌آشاميدند
آن زمان كه بيماري‌هاي واگير گريبان مردمان زيادي را در گوشه و كنار جهان مي‌گرفت، در ايران باستان هيچ بيماري واگير شيوع نيافت.

 

....


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:بهداشت,ايران,پادشاه,بيماري,بيماريها,اب,واگيردار,, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

بايد افتخار كرد ...

 

آيا ميدانيد : اولين مردماني كه حيوانات خانگي را تربيت كردند و جهت بهره مندي از آنان استفاده كردند ايرانيان بودند .


اولين مردماني كه فلز مس را كشف كردند ايرانيان بودند
: آيا ميدانيد


آيا ميدانيد :اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند ايرانيان بودند .


آيا ميدانيد : اولين مردماني كه ذوب فلزات را آغاز كردند ايرانيان بودند در شهر سيلك در اطراف كاشان .


آيا ميدانيد : اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند ايرانيان بودند .


آيا ميدانيد : اولين مردماني كه نخ را كشف كردند و موفق به ريسيدن آن شدند ايرانيان بودند .

.....

 


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

تاریخچه ی روز عشق (والنتاین ایرانیان)

ریخچه ی روز عشق (والنتاین ایرانیان) در ایران باستان، نه چون رومیان از سه قرن پس از میلاد، که از بیست قرن پیش از میلاد، روزی موسوم به روز عشق بوده است. در تقویم جدید ایرانی دقیقا مصادف است با ۲۹ بهمن، یعنی تنها ۳ روز پس از روز والنتاین. این روز سپندارمذگان یا «اسفندارمذگان» نام داشته است. سپندارمذگان جشن زمین و گرامی داشت عشق است که هر دو در کنار هم معنا پیدا می‌‌کردند....

در دادامه مطلب بخوانيد


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

كتيبه اي بر ديوار آرامگاه كوروش كبير

 بخشي از كتيبه اي كه بر ديوار مقبره كوروش هخامنشي نوشته شده است. مقبره اي كه در عين ظرافت و زيبايي خالي از هر نوع فخر فروشي است و ننشان از فوتني كوروش بزرگ دارد. فرمانروايي كه پادشه چهار گوشه ي عالم بود مقبره اي مجلل از تواضع دارد....


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

كاشف آمريكا

((زاب سين)) دريانوردي بود كه به فرمان كوروش كبير به همراه عده اي ديگر به دريانوردي و كشف سرزمين هاي ناشناخته پرداخت؛حتي گفته مي شود كه قاره ي آمريكا نيز نخستين بار توسط زاب سين و همراهانش كشف شد؛

بخشي از سفرهاي وي به صورت سخناني از خود او را در ادامه مطلب برايتان گذاشته ام ؛ اميدوارم لذت ببريد...


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

سخناني از كوروش كبير اين ابر مرد تاريخ

سخناني از كوروش بزرگ كه حتي خواندن آنها نيز بزرگي شخصيت اين ابر مرد تاريخي را به ما مي نماياند


ادامه مطلب
نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

حکایت غم انگیز خیابان های تهران و سئول در این دو شهر

پیش از انقلاب به دنبال مسافرت شهردار وقت تهران به سئول در سال ۱۳۵۴ درجهت همكاري بين دو كشور سنگ بناي دو خيابان بزرگ در پايتخت دو كشور گذاشته شد.خیابانی در تهران با نام سئول و خیابانی در سئول با نام تهران در این قرار داد شهردار سئول آروز می کند این تفاهم باعث گردد تا سئول نیز به مانند تهران شهر پیشرفته ای گردد و این درست در زمانی بوده است که وضعیت اقتصادی مردم کره نابسامان بوده است.نکته جالب آن است که خيابان تهران تنها اسم خارجي در میان خیابان های سئول است  حال با گذشت ۳۳ سال خیابان تهران مبدل به اصلي ترين، زيباترين و گرانقيمت ترين خيابان سئول شده است.دفاترصدها شركت عظيم تجاري ـ صنعتي و دفاتر شرکت های بزرگ بین اللملی از قبیل یاهو و برجهاي بلند اين خيابان كه يك سرمايه گذاري بيش از ۱۰۰ميليارددلاري را به خود جذب كرده است در این خیابان قرار دارد و این در حالی است که خیابان سئول در تهران تنها اتوبانی به خود دیده است  اینک این دو خيابان جلوه معني داري به داستان توسعه یافتگی این دو شهر و کشور بخشيده است. معنایی که برای ما ایرانیان بسیار درد آور و قابل تامل است . و جالب آنکه رویایی کره ای ها برای تبدیل به ایران توسعه یافته با گذشت سی و چند سال برعکس شده است و تبدیل به رویای ایرانیان برای رسیدن به کره شده است  .در یک مقایسه تطبیقی سرعت عمل و پیشرفت کره و ایران را در جهت توسعه یافتگی با مشاهده سرنوشت دو خيابان سئول در ايران و خيابان تهران در کره می توان به وضوح ديد

نويسنده: Mohammad shamshiri تاريخ: یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:پیش از انقلاب,خيابان,خيابان سئول,تهران,ایرانیان, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

ما شقايق هاي باران خورده ايم سيلي ناحق فراوان خورده ايم ساقه احساسمان خشكيده است زخمها از باد و طوفان خورده ايم

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to yourland.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com